Český pohár

Final Four loňského ročníku Českého poháru je tady! Sledujte všechny zápas živě na YouTube.

V sobotu 2. a v neděli 3. září 2023 se dohraje nedokončený ročník 2022/23 Českého poháru. Final Four se podle losu odehraje na hokejbalovém hřišti v Kladně, kam se přes pavouka dostalo domácí HBC Kladno, HBC Svítkov Stars Pardubice, HBC Hostivař a vicemistr 1. Ligy TJ Blatná Datels. Kdo uzme trofej?

Semifinále Českého poháru

Blatná bude chtít přejít přes Hostivař! Ustojí Kladno prověrku Svítkova?

Na kladenském stadionu vše odstartuje v sobotu ve 14:00, kdy vicemistr 1. Ligy z Blatné prověří sílu pražské Hostivaře. Extraligový celek by měl být papírovým favoritem, ale sedne mu jihočeská hra? Posilněná Hostivař by mohla dojít do finále, ale Datlové budou chtít navázat na stříbrné medaile z loňského ročníku 1. Ligy. V 17:00 započne extraligový souboj mezi Kladnem a Svítkovem, který rozhodne o druhém finalistovi. Souboje o zlato a bronz se uskuteční v neděli 3. září 2023 – finále ve 14:00 a zápas o bronz v 11:00. Všechny zápasy bude možné sledovat na YouTube.

>>SLEDUJTE VŠECHNY DUELY ŽIVĚ NA YOUTUBE<<

Ohlasy před Fina Four:


TJ Blatná Datels (Zdeněk Vinter st.): "Na Final Four se těšíme. Je hezké dostat se mezi čtyři nejlepší týmy. Po dlouhé sezóně jsme měli měsíční pauzu a poté jsme se pustili do přípravy na pohár. Na Hostivař jsme se nijak speciálně nepřipravovali. Odehráli jsme také přípravný zápas proti Kert Parku. Utkání bylo vyrovnané a těžké. Hrálo se v Hořovicích v nafukovací hale, kde jsme hráli poprvé. Na konec jsme si odvezli z Hořovic výhru. (smích) Do nové sezóny budeme nastupovat snad dostatečně připravení, ale to ukážou první utkání."