Český pohár

Vyhlídky Final Four jsou pro osmičku týmů velmi dobré! Kdo v Českém poháru postoupí?

V neděli 25. února 2024 se rozhodne o tom, kdo se v letošní sezóně probojuje na závěrečný turnaj Final Four Českého poháru. Na programu jsou čtyři zápasy, tedy osm týmů si to rozdá mezi sebou. Jedno je jisté. Na Final Four postoupí určitě jeden celek ze 2. Ligy! Více v článku.

Dohrávka osmifinále byla zajímavá

Již na podzim se rozhodlo o tom, že si čtvrtfinále zahraje prvoligový Pedagog, druholigové Sudoměřice, Jaselská Opava, HBC Hostivař a HC Kert Park Praha. V únoru do svých zápasů naskočily Dobřany, kteří doma podlehli Rysům z Kladna. Východočeská bitva mezi Svítkovem a Jeleny dopadla lépe pro Letohrad. Ten si čtvrtfinále vystřílel 6:5. Rafani opět podruhé dokázali vyřadit favorita z Ústí nad Labem. Ten letos přijel do Prahy v lepší sestavě než minule, ale i tak postup po nájezdech bral druholigový tým. A jak dopadl los pro další zápasy?

V neděli se odehrají první tři zápasy čtvrtfinále Českého poháru. Od 13:00 proti sobě nastoupí extraligová Hostivař a Letohrad. Kdo si přenese dobré tempo z předešlé soboty? Komu se bude více dařit. Pedagog z Českých Budějovic se bude snažit vyzrát na extraligového mistra. Jak se k tomu borci z Lužin postaví? Ve 14:30 vypukne moravská bitva o postup. Využije Jaselská Opava výhodu domácího prostřední nad Sudoměřicemi? Poslední duel mezi Kladnem a Rafany se odehraje ve středu 28. února 2024 od 19:00. To si svou zkušenost zkusí Rafani namísto B-týmu Kladna proti hlavnímu celku.