ČMSHb

Na trenéry čekají podzimní webináře se zajímavými tématy! Přihlaste se už teď.

Českomoravský svaz hokejbalu (ČMSHb) si pro hokejbalové trenéry připravil mnoho seminářů pro aktuální sezónu. Naplánovány jsou jak podzimní, tak jarní webináře. Jaké webináře mohou lákat? Podívejte se sami na to, co je naplánováno. Rezervace na semináře již běží.

Zarezervujte si své místo na webináři pro trenéry i Vy!

Mnoho seminářů pro trenéry se uskuteční zejména v říjnu a listopadu 2023. V říjnu jsou na programu webináře. Nejvíce láká téma – Zápasová variabilita, kreativita v tréninku a Taktické aspekty oslabení. V listopadu se můžete těšit na 7 seminářů. Zajímavým tématem pro trenéry mohou být témata – Demotivovaní svěřenci – Jaké mohou být příčiny a jak na ně reagovat. Kapacita těchto webinářů je omezená, přihlásit se může pouze 30 trenérů na jednu akci. Rezerva již běží, přičemž se některé termíny rychle plní.

V rezervačním systému naleznete i webináře, které poběží v prosinci 2023 a v roce 2024. Některé z webinářů například povede TOP lektor Martin Daněk, který má zkušenosti s mentální přípravou juniorských mistrů světa ve florbale. Přednášet bude i Václav Petráš, sportovní psycholog, jež spolupracuje s HC Oceláři Třinec.

>>SEZNAM SEMINÁŘŮ A REZERVACÍ<<