ČMSHb

Projekt „Darujeme kroužky dětem“ nabízí finanční podporu pro mladé sportovce! Využijte ji i pro hokejbal!

Projekt „Darujeme kroužky dětem“ pomáhá všem rodinám v tíživé finanční situaci s úhradou nákladů na volnočasové kroužky dětí. V projektu mohou rodiče získat příspěvek až 2000 Kč pro každé dítě na úhradu nákladů za tréninky a další aktivity. Využijte tuto možnost i v hokejbalovém prostředí.

>>Zažádat o příspěvek pro své dítě můžete zde!<<

Celý systém projektu funguje tak, že rodič požádá o přidělení příspěvku doložením potřebných dokumentů a následně po schválení vybere organizaci, které budou peníze převedeny, tzn. vašemu hokejbalovému klubu, kde dítě působí. Prostředky pak lze použít na zaplacení účastnického poplatku za dítě, členských příspěvků, nebo potřebného materiálu. Z peněz je tedy možné platit náklady na účast na aktivitách klubu, soustředění či tréninky apod. Online systém neslouží jako rezervační systém pro účast ve vašich kroužcích, používá se pouze pro převody peněz od České rady dětí a mládeže (ČRDM).

Finanční pomoc mohou využít přímo i hokejbalové kluby!

Do projektu je možné se registrovat také jako „poskytovatel sportu“ a umožnit tak čerpat podporu na aktivity vašeho hokejbalového klubu.

Bližší informace naleznete na webu projektu www.darujemekrouzky.cz. S registrací rádi rovněž pomohou na telefonu 773 772 202 nebo emailu info@darujemekrouzky.cz.

Dne 5. ledna 2023 se spustila výzva na 2. pololetí tohoto školního roku. Celkem se rozděluje částka převyšující 5 milionů korun. Projekt organizuje Česká rada dětí a mládeže ve spolupráci s Nadačním fondem Eduzměna a finančně ho podporují nadace a další instituce, např. Karel Komárek Family Foundation, Nadace České spořitelny, Nadace Albatros a Sazka, a.s.