Mládež

Nejvíce se v Extralize juniorů vedlo Horalům! Své kvality ukazují i dorostenci Suchdolu

Jihočeské celky se snaží v Extralize juniorů a dorostu prorazit. Mezi staršími se to daří HBC Prachaticím, které o kousek nepostoupili do nadstavby pro „kvalitnější“ celky obou divizí. V Extralize dorostu právě Horalové a Suchdol spolu bojují o lepší postavení. Jak jsou na tom regionální zástupci?

Prachaticím utekl postup do nadstavby A

Jediným jihočeským celkem v Extralize juniorů jsou HBC Prachatice, které skončily po podzimu na 4. místě, což je velká škoda, protože tři první celky postoupily do nadstavby pro celky, které mají jasné play off. I když Horalové předváděli skvělé výkony, chyběly jim tři body na to, aby se dotáhli na středočeské Kladno, a tak si budou muset play off vybojovat v pokračující nadstavbě s ostatními celky divize Západ.


Nejlepšími jihočeskými celky v dorostu jsou Prachatice a Suchdol

Prachatice ukazují svůj talent i v Extralize dorostu, kde jim patří 4. místo se 17 body. Jsou na tom bodově podobně jako Kelti z Berouna. Na záda Prachaticím dýchá SK Suchdol nad Lužnicí s 15 body, který se o tuto příčku pře s ústeckou Elbou. V neposlední řadě se o kvalifikační turnaj ještě poperou hráči Pedagogu a Blatné, kteří zatím nenašli ten správný výherní rytmus, i když hrají dobře.