Mládež

V Extralize juniorů jsou Prachatice na 3. místě! Jak to vypadá v dorostenecké Extralize?

V mládežnický Extraligách náš region reprezentují pouze prachatičtí Horalové a Suchdol nad Lužnicí! Juniorům Prachatic se v soutěži vede náramně. Horalové okupují 3. příčku tabulky. V dorostenecké Extralize nás zastupují opět Prachatice a také Suchdol nad Lužnicí!

Horalové za podzim v Extralize juniorů nasbírali 24 bodů!

Junioři Prachatic ze 13 podzimních duelů vyhráli 8 klání a dalších 5 prohráli. To jim zaručuje 3. pozici, která je více než slibná. Aby se dotáhli na první Ústí nad Labem a druhou Plzeň, tak to by museli hodně zabrat, protože tyto celky mají více než 30 bodů! Prachaticím na záda dýchá HBC Kladno, které na Horaly ztrácí pouze jediný bod! Udrží si Horalové slibnou formu i v jarní části?

Foto: Martin Halíř. Dorostenci Suchdolu se na jaře pravděpodobně budou zvedat!

Dorostenci Suchdola jsou o bod před Horaly! 

Hráči z jihu Čech jsou na tom v Extralize dorostu velmi podobně. Suchdol nad Lužnicí je na 6. místě, i když má stejný počet bodů jak HC Kert Park Praha. Střed tabulky v západní divizi této soutěže je velmi vyrovnaný. Na druhé straně Prachatice na svého rivala ze Suchdola ztrácí pouze bod a jsou na 7. pozici, avšak mají odehraný o jeden zápas navíc! Mají šanci se Jihočeši posunout na jaře výše?