Ostatní oznámení

Prachatické hokejbalistky v lize žen válí! Za druhým místem stojí i Martina Landová!

Liga žen se také uchyluje k zimnímu spánku. V této lize máme dvě ženská mužstva a to z Prachatic a z Písku. První zmíněný je na tom mnohem lépe, protože v tabulce přezimuje na 2. místě. Tahounkou týmu je Martina Landová, která sbírá body jak na běžícím páse! Čeho by chtěla v tomto ročníku dosáhnout?

Moc rády bychom si obhájily loňský titul

Martino, odehráli jste ve své soutěži 9 zápasů, z nichž jste 7 vyhrály a dvě prohrály. Panuje s výsledky a výkony spokojenost?

Tak samozřejmě, spokojenost a radost z výher je na místě, bohužel je škoda dvou prohraných zápasů, při kterých jsme měli obrovskou šanci je vyhrát. Byla to zbytečná ztráta pěti bodů, ale i to k hokejbalu patří.

Jaké jsou týmové cíle pro tuto sezónu? Pomýšlíte na celkové prvenství? V cestě Vám stojí pouze Česká Třebová.

Moc rády bychom si obhájily loňský titul. Nebude to vůbec jednoduché. Česká Třebová má kvalitní tým a myslím si, že zápasy proti nim nebudou tak snadné. Ale budeme se snažit obhájit první místo.

Vy se můžete jako druhá nejproduktivnější hráčka svého týmu zařadit mezi tahounky mužstva. Nasbírala jste totiž 19 bodů, jak se Vám to povedlo? Máte nějaké speciální tréninky?

Nasbírat tolik bodů by se mi nepodařilo bez mé spoluhráčky Míši Krásové, se kterou společně trénujeme v Suchdole nad Lužnicí. Obě víme, kam to té druhé přihrát a vytvořit si tím šance k zakončení. Samozřejmě body se sbírají snadno pouze se skvělým týmem a vzájemnou podporou, kterou my v Prachaticích máme.


Foto: Martina Landová (vpravo) při velké šanci v Lize žen!

Hlavně si teď chci užít klidné a pohodové Vánoce

Co budete muset zlepšit do jara? Padly jste neočekávaně s Plzní. Kde se stala chyba?

S Plzní to byl vyrovnaný zápas, chvíli jsme přehrávaly, poté zas ony nás. Bohužel my jsme neproměňovaly žádné šance, nepodařilo se nám vstřelit jediný gól. Zatím co Plzeňské holky měly více štěstí a branku vstřelily. V dalším zápase proti Plzni jsme je potrestaly, vyhrály jsme 2:0 a vrátily jim to.

Bude se konat reprezentační sraz žen, ale Vy v nominaci chybíte. Nemrzí Vás to? Přeci jenom jste si o pozvánku svými výkony řekla.

Do nominace na reprezentační camp žen jsem se nakonec dostala. Kvůli covidovým opatřením se ale camp přesunul na leden.

Jak u Vás osobně bude probíhat zimní příprava? Máte nějaký plán?

Na zimu plánuji chodit běhat, občas si zajít do posilovny, pokud to čas umožní. Ale teď hlavně bych si chtěla užít klidné a pohodové Vánoce s rodinou.