Reprezentace

Mistrovství světa Masters 2022 v České republice se nezadržitelně blíží! Jaký bude jeho jízdní řád?

Mistrovství světa ISBHF Masters 2022 se rychle blíží! Po posledním fantastickém turnaji Masters na Bermudách se všichni můžeme těšit na další skvělou akci, kterou bude hostit Kladno a Nové Strašecí. Mezinárodní turnaj startuje 7. září! O titul se bude rvát 12 mužských a 6 ženských celků!

Kdo bude favoritem letošního Masters?

Turnaj mužů bude rozdělen do dvou skupin. Skupina A odehraje své zápasy v Kladně a skupina B bude zápolit na hřišti v Novém Strašecím. Skupina A odstartuje ve středu 7. září, kdy Old Boys Slovakia nastoupí proti Rakousku. Skupina B začne střetnutím USA a Kanady Saskatchewan Mammoth, takže se je na co těšit!

Kdo bude mít největší chuť poprat se o titul? Nejvíce lidé věří Kanadě!

Ve skupině A dále nastoupí Tým Kanady a celek Central Bohemia. V neposlední řadě bude na Kladně k vidění americký USA United a samozřejmě český Masters tým České republiky. Skupina B je dále osazena týmem Slovenska, Řecka, Velké Británie a druhým týmem České republiky.

Rozpis celého turnaje. Zdroj fotky: ISBHF.

V neposlední řadě proběhne i turnaj žen!

Ženský turnaj začne ve středu odpoledne dvěma zápasy na programu ve 13:30. Slovensko se utká s USA United, hostitelská Česká republika se utká s USA. Mezi ženami se také představí týmy Kanady a Velké Británie.

Jak bude vypadat vyřazovací část turnajů?

V pátek jsou naplánovány rozehrávky a po nich čtvrtfinálové zápasy mužů. Akce vyvrcholí v sobotu, kdy se odehrají semifinále a zápasy o umístění. Zápasy o medaile jsou na programu v neděli jako velké lákadlo.