Liga starších žáků

Neporažení starší žáci Mečounů přezimují na vrcholu! Nejhůře postavený skončil Zliv!

Podzimní část Ligy starších žáků na jihu a západu Čech je u konce. Všechny zápasy, které se měly odehrát, se odehrály. Na jakých místech jednotlivá mužstva přezimují? Kterých hokejbalistů v kategorii starších žáků v našem regionu se nedalo nevšimnout? A komu se naopak dařilo hůře?


HBC Plzeň nastřílela 127 branek! Pedagog a Tatran zápolí o druhou příčku!

Nejlepšími výkony se v lize starších žáků prezentovala HBC Plzeň, která z 11 zápasů neztratila ani bod! Mladí hokejbalisté z Košutky v těchto duelech nastříleli dohromady 127 branek, což je neuvěřitelné, a na druhá Pedagog mají náskok 9 bodů! České Budějovice se po podzimních zápase umístili na druhém místě se ziskem 24 bodů. Pedagog se však musí mít na pozoru, protože se na něj dotahuje Tatran Třemošná, jenž má o bod méně. Tatran se dostal na 3. místo svou vyrovnanou hrou!


Foto: Martin Halíř. Plzeň lize starších žáků naprosto dominuje se 33 body!

Suchdol a Blatná jsou těsně pod vrcholem tabulky!

Na 4. a 5. pozici se pohybuje Suchdol nad Lužnicí a Blatná Datels. Hráči těchto dvou celků mezi sebou na podzim bojovali o lepší umístění. To se lépe podařilo hráčům ze Suchdola! Ti mají navíc zápas k dobru a na jaře se budou moct dotáhnout na Tatran! Blatná má velmi podobné skóre jako Jihočeši, ale bodově jsou na tom hůře.

Horalové, Inter, Olymp, Snack a Zliv přezimují v druhé části tabulky!

Spodní část tabulky je tvořena Prachaticemi, Blovicemi, Jindřichovým Hradcem, Dobřany a Zliví. Horalové, Inter a Olymp mají shodně 10 bodů, přičemž nejlépe hrály Prachatice. Horalové v posledních zápasech dokonce málem porazili samotnou Plzeň. Překvapení se však nekonalo! Blovice mají zápas navíc, a to znamená, že také mají možnost Horaly předskočit! Olymp o bod uhájil 8. příčku před mladými Šneky z Dobřan. Poslední místo obývá HbC Zliv se třemi body. Mladíci za 9 utkání inkasovali 100 branek. Nejhůře na tom jsou však Dobřany se 103 inkasovanými brankami.


Foto: Martin Halíř. Suchdol i Blovice mají zápas navíc. Využijí tuto výhodu na jaře?

Tabulka Liga starších žáků - Čechy Jih + Západ
POŘ. TÝM Z SKÓRE B
1.
SK Inter Blovice
1 6:2 3
2.
HBC Prachatice
0 0:0 0
3.
TJ Snack Dobřany
0 0:0 0
4.
TJ Tatran...
0 0:0 0
5.
TJ Blatná Datels
1 2:6 0