Mládež

Když bude každý plnit svůj úkol, budeme porážet nejlepší, velí lídr suchdolského dorostu Oliver Dráp

Letošní sezóna byla pro Olivere velice důležitá, jelikož se jeho mládežnická kariéra poprvé potýkala s mužským hokejbalem. Rozdílné intenzity hry si je Oliver dobře vědom, a proto plánuje do příštích sezón fyzicky a herně dospět.

Rychlost a tvrdost se s dorostem nedá srovnat.

Olivere, tobě je teprve 15 let a už jsi zasáhl do play – off první ligy. Jaké jsou pro tebe tyto náročné zápasy? Jak se srovnáváš s fyzickou hrou play – off?

Byla to skvělá zkušenost a jsem rád, že jsem dostal od trenéra šanci. Rychlost a tvrdost se s dorostem nedá srovnat. Fyzicky budu muset ještě dospět (smích), ale rád bych se tam v budoucnu vrátil.

Kromě toho jsi ale převážně hráč dorostu, kde patříš mezi tahouny týmu. Jakou máš roli v týmu?

Máme skvělou partu a každý máme v týmu svou roli. Pokud bude každý plnit svůj úkol, budeme porážet nejlepší v lize.

Oliver Dráp je budoucností suchdolského hokejbalu. Jak se mu povede v další sezóně? Autor fotky: Martin Halíř.

Kromě áčka a dorostu si se objevil několikrát i v nominaci B-týmu, kde si již nějaké body posbíral. Jak se ti hraje v této lize?

Myslím, že 2. liga je skvělou vstupní branou do dospělého hokejbalu. Jsem rád, že jsem měl možnost zahrát si pár zápasů a posbírané body byly pěkným zpestřením.

Příští sezóna klepe na dveře, jak se na ní připravuješ? Co máš v plánu v nadcházející sezóně?

Letní přípravu určitě nepodcením a budu se soustředit na to, abychom to dotáhli na závěrečný turnaj. Myslím, že dokážeme soupeře potrápit.